Τσιγαρόχαρτα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RAW

Τι είναι το RAW;

Πραγματικά αλεύκαστο και ακατέργαστο

Τα ακατέργαστα τσιγαρόχαρτα RAW περιέχουν το τέλειο μίγμα των φυσικά αλεύκαντων φυτικών ινών και τελειώνουν με μια καθαρή, φυσική γραμμή κόλλας για να ταιριάξουν με το ποσοστό σωστής ροής καύσης του εξαιρετικού αυτού τσιγαρόχαρτου. Κάθε φύλλο συγκρατείται φυσικά με βάση την υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικές ίνες, και στη συνέχεια έρχεται η τέλεια πίεση με το υδατογράφημα με το ιδιόκτητο Criss-Cross αποτύπωμα μας που αποφεύγει άναρχη (καύση) και βοηθά την ομαλή και απαλή καύση του τσιγαρόχαρτου.

Κατασκευασμένο αποκλειστικά από φυσικά μη επεξεργασμένα φυτά.

Τα ακατέργαστα τσιγαρόχαρτα χρησιμοποιούν μια καθαρή, φυσική οργανική κόλλα ακακίας που συλλέγεται με βιώσιμες μεθόδους στην περιοχή Αιθιοπίας/Σενεγάλης. Η ρητίνη ακακίας τρυπιέται από τα δέντρα με τρόπο παρόμοιο με τη ρητίνη από τα πεύκα στη συνέχεια φιλτράρεται και παστεριώνεται πριν εφαρμοστεί στο χαρτί μας. Το ακατέργαστο χαρτί είναι κατασκευασμένο από φυσικά φυτά με μηδενικά πρόσθετα καύσης.

Παράγεται χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς ή προϊόντα με βάση τα ζώα, η καθαρή, οργανική κόλλα του RAW είναι vegan-friendly και φυσική.

Η καθαρή αλήθεια

Η κιμωλία είναι ένα κοινό πρόσθετο σε κάποιο τσιγαρόχαρτο για να δημιουργήσει μια “ψεύτικη” λευκή τέφρα όταν καίγεται. Μερικά χαρτιά μπορεί να προσθέσουν μια καφέ βαφή από αμμωνία στην κόλλα τους. Γι’ αυτό λέμε πάντα αν θέλετε να μάθετε τι είναι πραγματικά το τσιγαρόχαρτο κάποιου άλλου, πρέπει απλά να τον ρωτήσετε!!

Το ακατέργαστο τσιγαρόχαρτο RAW δεν περιέχει απολύτως καμία προστιθέμενη κιμωλία, βαφές, παράγωγα ΓΑΛΑΚΤΟΜΑΝΝΑΝΗΣ ή πρόσθετα καύσης!!!

Αυτές οι δυσάρεστες χημικές ουσίες μπορεί να επηρεάσουν τη γεύση του καπνού σας και ποτέ δεν θα το κάναμε αυτό στα πιο ακατέργαστα, αλεύκαντα χαρτιά που έγιναν ποτέ.

Δοκιμάστε τις φυσικές γεύσεις

Θέλουμε να δοκιμάσετε πλήρως και να απολαύσετε αυτό που καπνίζετε χωρίς να καλύψετε τη γεύση με σκληρά πρόσθετα και κιμωλία.

Απολαμβάνουμε να καπνίζουμε το όμορφο χαρτί μας κάθε μέρα και θα το διατηρούμε πάντα καθαρό και αγνό – τόσο για εσάς όσο και για εμάς!

Ο στόχος μας

Μιλάμε εξ ονόματος κάθε μέλους της οικογένειάς μας, καθώς το λέμε αυτό περήφανα…

Ο στόχος του RAW είναι να κάνει το απόλυτο – καλύτερο τσιγαρόχαρτο στον κόσμο!