Ποιοί Είμαστε

Η LEONFLAME δραστηριοποιείται στον χώρο των τσιγαρόχαρτων, αναλώσιμων αναπτήρων, ειδών καπνιστού, ανδρικών δώρων, gadgets, και διαφημιστικών από το 1996.

Αντιπροσωπεύει, παράγει και διανέμει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Εισάγουμε και αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη ποικιλία τσιγαρόχαρτων, πάνω από 300 διαφορετικούς τύπους, όπως Αρωματικά Τσιγαρόχαρτα, εξαιρετικά λεπτά τσιγαρόχαρτα, βέλτιστης καλλιέργειας τσιγαρόχαρτα, διάφανα τσιγαρόχαρτα, έτοιμους προτυλιγμένους κώνους, σπάνια τσιγαρόχαρτα, ρολά τσιγαρόχαρτα κ.λπ. Επίσης, στη LEONFLAME θα βρείτε τεράστια ποικιλία από Ναργιλέδες, Πουροκόπτες, Ταμπακέρες, Καπνοσακούλες, Υγραέρια, προϊόντα σε blister, Αναπτήρες τζακιού και κεριών, σε πολλά σχέδια και μεγέθη.

Untitled-new
Οι Πελάτες μας εμπιστεύονται

Στόχος μας η Ποικιλία και η Ποιότητα των Προϊόντων μας

Η εταιρεία μας διανέμει τα κορυφαίας ποιότητας χαρτάκια στριφτού τσιγάρου RAW, ELEMENTS, JUICY JAY’S, JUICY BLUNT, LARAMIE, ZEN, DLX, ROLLIES, IRIE, PURE HEMP, καθώς και φίλτρα όλων των διαστάσεων, μηχανάκια στριφτού τσιγάρου, άδεια τσιγάρα, φίλτρα τσιγάρων, τζιβάνες, ρολά τσιγαρόχαρτα. Διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένα είδη καπνιστού για εναλλακτικό κάπνισμα (bongs, waterpipes, chillums, vaporizrs, ζυγαριές, grinders, filter tips, pipes, καπνοθήκες, ταμπακιέρες) καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό καπνιστή.

H εταιρεία διαθέτει στον Ελλαδικό χώρο τα προϊόντα: PROF, CHAMP, SILVER MATCH, καθώς και τη νέα σειρά των αναπτήρων LEON.

Τα παραπάνω προϊόντα είναι κατασκευασμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι αναπτήρες της έχουν πιστοποιήσεις ISO 9994:2008, EN 13869, TUV, GS. Το εύρος των προϊόντων της καλύπτει, από μίας χρήσης αναπτήρες έως και υψηλής ποιότητας, αισθητικής και σχεδίασης ανδρικούς και γυναικείους αναπτήρες.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ RAW

ΦΥΣΙΚΟ, ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ!

Τα RAW® έχουν κερδίσει την λατρεία των καπνιστών. Τα RAW® είναι ακατεργαστά τσιγαρόχαρτα που περιέχουν ένα μείγμα απο μη χλωριωμένες ίνες και τελειώνουν με μια φυσική κόλλα, έστι ώστε να συμβάλλει στην μειωμένη ταχύτητα καύσεως του τσιγαρόχαρτου. Κάθε φύλλο έχει το δικό του αποτύπωμα μας CrissCross, το οποίο βοηθά στην πρόληψη της ροής και διατηρεί την ομαλή καύση του.

Νεές Συνεργασίες

H LEONFLAME επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση στο πλαίσιο συνεργασιών με οίκους του εξωτερικού. Έτσι το 2017 ξεκίνησε μία νέα συνεργασία, εισάγοντας το μοναδικής ποιότητας e-cigarette be posh, επαναφορτιζόμενο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το be posh διαθέτει φορητή βάση φόρτισης και ποικιλία σε κάψουλες αρώματος. Υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα ατμίσματος, με πιστοποιημένα liquids από τη Γερμανία, είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσουν.