Τσιγαρόχαρτα

ΕΓΕΝΕΤΟ ΤΟ RAW

Ο Φυσικός Τρόπος Για Να Στρίψεις

Εγένετο το Raw

Από την  πρώτη ημέρα, η RAW βρίσκεται σε αποστολή να είναι ηγέτης του χώρου στη βιομηχανία του τσιγαρόχαρτου. Το RAW έφερε την επανάσταση στον κόσμο του καπνίσματος δημιουργώντας προϊόντα που είναι φυσικά και έξυπνα σχεδιασμένα για να ενισχύσουν την εμπειρία του καπνίσματος.

Η RAW κάνει μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας και φιλικά προς τη γη, που βελτιώνουν την εμπειρία καπνίσματος και αρνούμαστε να αλλάξουμε αυτό που αντιπροσωπεύουμε στο διηνεκές. Το ακατέργαστο χαρτί είναι κατασκευασμένο από φυσικά φυτά με μηδενικά πρόσθετα καύσης. Απολαμβάνουμε το κάπνισμα του ακατέργαστου χαρτιού μας κάθε μέρα και θα το διατηρούμε πάντα καθαρό, ακατέργαστο και αλεύκαντο – τόσο για εσάς όσο και για εμάς!

Το τσιγαρόχαρτο RAW είναι το αποκορύφωμα ενός δεκαετούς εγχειρήματος με σκοπό την παραγωγή των πιο φυσικών και ακατέργαστων χαρτιών που μπορούν να κατασκευαστούν. Πριν από το RAW, υπήρχε ένας ωκεανός λευκασμένων λευκών χαρτιών με ζωικές ή χημικές κόλλες χωρίς να λαμβάνεται υπόψη αυτό που πραγματικά θέλουν οι καπνιστές. Ο ιδρυτής των RAW, Josh Kesselman, είχε ένα όραμα να αλλάξει τα πάντα.

“Το τσιγαρόχαρτο RAW ήταν ένα εγχείρημα που δημιουργήθηκε  στη σκέψη, αφού ένας φίλος μου έδωσε ένα τσιγάρο χωρίς πρόσθετα το 1993. Σκέφτηκα “αν μπορούν να κάνουν ένα τσιγάρο χωρίς πρόσθετα, γιατί δεν μπορούν να το τυλίξουν σε ένα τσιγαρόχαρτο χωρίς πρόσθετα;”  Ήμουν αποφασισμένος να παράγω και να εμπορεύομαι τα πιο αγνά, φυσικά τσιγαρόχαρτα. Αρνήθηκα να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε εγώ ο ίδιος δεν θα ήθελα να καπνίσω (όπως λευκαντικά τέφρας ή σκληρά πρόσθετα καύσης).

Λένε, “ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες”, και το πρόβλημα ήταν πώς να φέρει αυτό το ιδανικό προϊόν στην πράξη; Χρειάστηκαν χρόνια έρευνας και ανάπτυξης μέχρι να δημιουργήσουμε τελικά τα πρώτα φύλλα αυτού που αργότερα θα γινόταν γνωστό ως RAW.  Συνδυάσαμε φυτικά υλικά μέχρι να επιτευχθεί ο τέλειος ρυθμός καύσης, η γεύση (ή  καλύτερα η έλλειψή της) και η συνοχή του χαρτιού. Στο τέλος το RAW   φυσικά έγινε ένα όμορφο ημιδιαφανές ανοιχτό καφέ που θυμίζει μέλι ή ψωμί ολικής αλέσεως. Ήμουν τόσο περήφανος για αυτή την όμορφη δημιουργία.”

– Josh Kesselman